Møbel og tepperens

Møbelrens utfører hjemme hos kunden!

Møbeltrekk kan fort bli slitt og skitten som resultat av daglig bruk. I tillegg legger det seg mye støv på sofaer og stoler. Derfor kan det være lurt å rense/ friske opp sofaen av og til.
Møbelrens tjenestene utfører vi hjemme hos kunden, så du trenger ikke å transportere møblene dine noen plass. Vi bruker veldig effektive vaskemidler og maskiner som garanterer flotte resultater.
Sofaen vil være klar til bruk igjen noen timer etter den har blitt vasket- ventetida varierer fra hvor skitten den var fra før av. Vi anbefaler å gjenta slik tjeneste minst en gang i året.

Ved rens av møbler er det viktig å skille mellom de forskjellige tapetseringsmaterialene for å anvende riktige vaskemidler. Dessuten er det viktig å bruke en fornuftig mengde av disse midlene til rense sofa.
Vår metoden, kombinert sammen med høykvalitets vaskemidler gir et helt fantastisk resultat! Sluttresultatet er ofte mye bedre enn kunden forventet det. En slik rens kan anvendes på forskjellige typer sofaer, stoler, puffer, madrasser og t.o.m. kosedyr.
Tjenesten utføres hos kunden. Møblene er klar til bruk etter ca 6-12 timer etter rengjøring.Skinnmøbler

Vi tilbyr også rengjøring og impregnering av skinnmøbler. For at du skal glede deg over dine luksusmøbler foreslår vi en regelmessig rens og impregnering av skinnmøbler, helst en gang per år.
Når vi renser dine skinnmøbler med spesielle midler fjerner vi all skit som samler seg i porene. Deretter behandler vi møbler med en skånsom lotion / krem som frisker opp skinnet samt gjør at denne blir elastisk. Dene behandligen forebygger også slitasje og sprekkdannelse.
Tjenesten utføres hos kunden. Møblene er klar til bruk etter ca 2 timer etter rengjøring og impregnering.

Tepperens

Det å rense teppe er egentlig ganske enkelt. Likevel viser det seg at man trenger å ha gode kunnskaper om materialet teppet er laget av og om de kjemiske midler som blir brukt under prosessen. Dessuten er det viktig å reagere fort når teppet blir skittent, siden gamle flekker er vanskelige å få vekk.

Vi renser tepper i henhold til en ekstraksjonsmetode. Den går ut på at bare overdelen av teppet blir våt. På overflaten blir det sprøytet et spesielt vaskemiddel og deretter blir den sugd vekk sammen med skiten.

Resultatet er ofte bedre enn kundene forventer!

Vi utfører alle våre tjenestene på en profesjonell måte og med økologiske vaskemidler. Midlene våre fremkaller ikke allergi og er heller ikke skadelige for barn eller dyr!