Dampvask

Damprengjøring er kjent i over 150 år, men mesteparten av tiden det ble brukt bare tungindustri, metallurgi og drivstoffor årense den tykke lag av fettavleiringer. Opprinnelsen til nytte damprensere er året 1934, og prosjektet selskapet Jenny. Gjennom årene har teknologien blitt mer og mer populært, spesielt i USA. I Europa, miskjent, som er et resultat av kjemisk markedsføring selskaper bygger troen på at kyskhet er nødvendig rengjøring.

Hvordan virker det?

Damprensing er en nanoteknologi prosess, med aktivering av de oppløste mineralioner i vannet. Under påvirkning av høy temperatur øker indre energi, og dermed også hastigheten.

Som et resultat, kan de bryte ned strukturen i jord og cellemembranene av bakterier, sopp og andre patogener. Denne prosessen raskt dreper mikroorganismer, slik at det rensede område med ren nesten sterilt.

Desinfiserer. Damp ved en temperatur over 120°C ødelegger og eliminerer mikroorganismer (herunder støvmidd), også de nestet i vanskelig tilgjengelige steder.

Penetrerer skitt. Varmen oppløser slam, olje og fett, noe som gjør dem lette å fjerne fra overflaten som rengjøres.

Eliminerer lukt. Damp har egenskapene til nøytraliserende lukt, noe som forbedrer komforten i rommet fjernet ved denne metoden.

Treningskamp. Elektriske enheter. Tørr Damp med fuktighetsinnhold på rundt 5% kan brukes til å rengjøre elektrisk utstyr og sensorer og annet elektronisk utstyr uten frykt for å forårsake kortslutning og deres ødeleggelse.

Sparer vann. Det reduseres til 95% vann. Det er økologisk! Den mengde vann, som er innen en time forbruker høytrykksvasker, nok til 20 timers arbeid av vår enhet.

Minimerer avfall. Det minimum avvann som brukes til rengjøring muliggjør bruk av denne teknologien i områder og områder der det ikke er kloakkrenseanlegget anlegget.

Sparer tid. Lav fuktighet i kombinasjon med høye temperaturer fører til at enhetene kan renses hurtig gang. Som et resultat reduserer dødtid.

Ikke endre fuktigheten. Øker ikke fuktighet, noe som er viktig i områder hvor eventuell kondensering kan føre til kvalitetsproblemer.

Ikke spray skitt. Minimum utbrudd av smuss og fuktighet sammenlignet med rengjøring vann eller luft er mindre trøbbel med å rydde etter skikkelig rengjøring.

Dette påvirker ikke strukturen i overflaten. Damptrykket ikke ødelegge overflaten,sensorer, motorer, seler ødelagt eller utette elementer.

Det trenger ikke kjemi. Damp rengjøring krever ikke kjemikalier*, så ikke forårsake allergi. Ikke etterlate rester på rengjorte overflater forberedelser.