Bilpleie

Din mobile bilvask. Vi skal komme til deg til å rense din bilen.

Hver bruker av bilen vil være enige i at det å ta vare på en ren bil innvendig krever tid og innsats. Dessuten de skitne og foreldet setene ikke ser bra ut, og for å fjerne behovet for tilstrekkelig maskiner og kjemi. Det er derfor populær donerer bilen til bilvask.
Imidlertid har denne løsningen en stor minus - du må kjøre bilen til bilvask og la dem der, eller vente til den er ferdig. Derfor overgår vår mobiltjeneste bilvask. Vi kommer til deg med riktig utstyr for å rense bilseter eller vaske hele bil innvendig.

Vi utfører også rengjøring og impregnering av skinninteriør.

flere behandlinger for å sikre sin fine utseende og motstand mot rask slitasje. Derfor bruker riktig verktøy og kjemikalier vi må først rengjøres skinnseter, og deretter impregnere med spesielle kremer. Dette sikrer et friskt utseende og forlenger levetiden til materialet.

Bilseterens - hvordan vi gjøre det?
Vi renser bilseter på en følgende måte: påfører en såkalt prespray på selve overflaten for å skille ut samt løse opp skitten. Etter en kort stund blir et annet middel påført under relativt stort trykk. Deretter blir alt sammen raskt suget ut. Både den oppløste skitten og presprayen er borte. Det er en trygg og effektiv metode i og med at vi bruker et profesjonelt utstyr, rett teknikk og godt tilpassede økologiske rensemidler.

Denne metoden, kombinert sammen med høykvalitets vaskemidler gir et helt fantastisk resultat! Sluttresultatet er ofte mye bedre enn kunden forventet det.
Tjenesten utføres hos kunden.